Ondersteuning

Naast investeringen bieden wij ook ondersteuning aan de lokale startups. Deze ondersteuning komt in verschillende vormen zoals; consultancy, feedback, pitch trainingen, ondersteuning van academica en hulp bij de zoektocht naar potentiële stagiaires.

Netwerk
90%
Business development
20%
Pitch Training
75%
Begleiding
40%
Business identiteit
55%

Coaching

Naast deze ondersteuning is er ook een coaching programma ontworpen als onderdeel van onze diensten. Dit programma is ontworpen om studenten en professoren van de University of Twente en Hogeschool Saxion samenbrengen met ondernemers die opzoek zijn naar advies en ondersteuning. Voor dit programma heeft DSIF een database gecreëerd waarin de contact gegevens van alle studenten en professoren staan die graag hun diensten willen aanbieden. Het proces gaat als volgt:

 • Ondernemers kloppen bij DSIF aan voor advies
 • Gezamenlijk wordt er een plan opgesteld met daarin de wensen en specificaties van de ondernemer
 • Dit plan wordt vervolgens naar de relevante coaches gestuurd
 • Het is daarna aan coaches en ondernemers om tot een gezamenlijk plan te komen
 • Aangezien wij wekelijks met de ondernemers vergaderen zullen wij het proces vanaf een kleine afstand nauwlettend volgen

Wij geloven dat dit proces ervoor zorgt dat ondernemers hun eigen grenzen doorbreken en de hulpmiddelen aanbiedt die nodig zijn om te slagen. Interesse in een coach of mentor? Stuur een mail naar board@dsif.nl.

Stages

DSIF heeft een stageprogramma ontwikkeld met als doel om stageplekken aan te bieden aan student van de University of Twente en Hogeschool Saxion bij startups in onze portfolio. Wij zien dit als een mooie kans voor zowel de studenten als ondernemers. De studenten zullen praktische ervaring opdoen in een sector naar hun keuze terwijl de ondernemers tijdelijke hulp krijgen met daarnaast een frisse kijk binnen het bedrijf. Ondernemers die interesse hebben in een stagiair kunnen contact opnemen met DSIF. DSIF zal ze daarna in contact brengen met de relevante studieverenigingen binnen de University of Twente en Hogeschool Saxion. Deze studieverenigingen zullen de ondernemer dan verder helpen met het vinden van een geschikte stagiair. Als u interesse heeft in onze stageprogramma kunt u een mail sturen naar board@dsif.nl
.

 • Work

  Ben je een student en op zoek naar een uitdagende stage bij een startup? Wij kunnen je in contact brengen met startups uit ons netwerk.

 • Research

  Ben je op zoek naar een bachelor of master afstudeer opdracht? Vraag onze Dealflow Director naar de mogelijkheden.

 • Innovation

  Heb je een startup en ben je op zoek naar goede ideeën? Wij kunnen je helpen om een student te vinden die innovatieve ideeën heeft voor jouw startup.