Europa’s Eerste Venture Capital Fonds Gemanaged Door Studenten.

Heb je een goed idee? Let’s make it happen!
Kom in contact met DSIF

Laat ons zien wat je hebt

Idee

Je bent een ondernemende student die studeert op de Universiteit Twente of het Saxion. Je hebt een goed idee, maar je weet niet wat de vervolgstappen zijn.

DSIF heeft goede relaties met verschillende organisaties in Twente die je kunnen helpen om van jouw idee te transformeren in een goede startup.

Vertel ons erover

Prototype

Je hebt je business idee getransformeerd in een prototype(design) alleen je weet nog niet hoe je je eerste klanten moet krijgen of of er wel echt een markt is.

DSIF kan je helpen om een prototype (verder) te ontwikkelen door het aanbieden van een financiering. Vervolgens zullen we ervoor zorgen dat je in contact komt met experts voor een marktonderzoek.

Vertel ons erover

Klant

Je hebt je eerste klanten al binnen en je bent druk bezig om je startup verder te laten groeien. Je bent op zoek naar een investeerder om deze groei te financieren.

Naast het feit dat DSIF zelf voor financiering kan zorgen, heeft DSIF ook goede relaties met andere investeerders die wellicht wel een follow-up investering willen doen.

Vertel ons erover

Kom in contact


Wij vinden het altijd leuk om in contact te komen met ondernemende studenten. Kom een keer langs voor een kop koffie op ons kantoor in de Startup Hub (Bastille).

Tijden


Maandag – Vrijdag 9.00 – 17.00

Zaterdag & ZondagGesloten

KvK Nummer65777441


Contact


Adres Drienerlolaan 5

Telefoon +31 6 50 83 19 50

Email board@dsif.nl